Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Randi og Runar - Draguignan - Provence - Frankrike

Transport og dagsturer

Transport

Vi utfører transporttjenester, som for eksempel henting og bringing til/fra flyplassene i Nice, Toulon og Marseille.

Priseksemplene er for en bil med plass for inntil 8 passasjerer, vi kan stille med to biler og kan ta inntil 15 passasjerer.

NB: Transporter som gjennomføres "inn i" eller "ut av" tidsrommet kl 23:30 og 06:30 vil bli tillagt et nattillegg på 23%.

Fra

Til

 Pris

 Nice, Toulon

 Roquebrune sur Argens, La Bouverie, Les Arcs

 130,- euro

 Nice, Toulon

 Lorgues, Flayosc, Draguignan, St. Raphael

 130,- euro

 Nice, Toulon

 Cotignac, St. Maxime

 160,- euro

 Marseille

 Lorgues, Les Arcs, Roquebrune sur Argens

 195,- euro

Dagsturer

Vi arrangerer egne dagsturer rundt om i Provence. Kom gjerne med ønsker og vi kan komme med forslag både til steder og aktiviteter. Vi kan stille med en eller to biler, med kapasitet opp til 15 personer. Vi kan også legge opp til aktiviteter med fotturer, rafting og lignende.

Her er et eksempel på en dagstur på 8 timer. Prisen er 450,- euro for en bil med sjåfør og med plass til inntil 8 personer. Det tilkommer 50,- euro ekstra pr påbegynte time utover de angitte 8 timene:

  • Gorges Du Verdon (Grand Canyon) og Moustieres-Sainte-Marie.

Dette er en dag hvor vi kjører opp til fjellene i Gorges Du Verdon. Underveis tar vi en liten strekk og går inn i den kommunale haven og grottene i Villecroze. På veien til innsjøen "Lac de Sainte-Croix" stopper vi nedenfor landsbyen Aiguines hvor vi kan nyte en medbrakt picknic-lunsj i det fri. Deretter kjører vi ned til innsjøen, hvor vi kan bade og leie pedalbåter for så å kjøre opp til den pittoreske landsbyen Moustieres-Sainte-Marie og tar en liten byvandring der. Dette er en av "topp 10" attraksjoner man bør besøke i Provence. 


Vi kan tilby medbragt piknic-lunsj med drikke til 35,- euro pr person, hvis ønskelig.

Be om mer informasjon

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible