Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Randi og Runar - Draguignan - Provence - Frankrike

Vi formidler her utleie av hus og leiligheter i Provence. 

Gjennom vårt kontaktnett kan vi være behjelpelig med å finne egnede hus og leiligheter for utleie i Provence/Var området. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har noen spesielle ønsker.

SOMMERFERIEN I EN GAMMEL LANDSBYGD LIKE UTENFOR FLAYOSC

LEIES UT I JULI OG AUGUST TIL 1 - 2 PERSONER

Utrolig koselig bolig i det gamle autentiske tettstedet Sauveclare, 3 km fra den lille byen Flayosc som kan tilby utallige restauranter, barer og et yrende liv hele sommeren.


4 km unna ligger Lorgues, som nok er kjent for de fleste nordmenn. Og ikke minst Gorges du Verdon som kan tilby fantastisk natur: bading, padling innover canyon og utflukter, samt spennende byer.


Huset ligger rett ved den gamle jernbanelinjen som i dag er sykkelsti, og det finnes mange fine vingårder og turmuligheter i nærheten. Rivieraen ligger 40 km unna. Nærmeste flyplass er i Nice.


Huset er over 2 etasjer. I første etasje er det stue og kjøkken, samt en hyggelig liten hage hvor man kan nyte utsikten mot en gammel kirke fra 1800-tallet. I 2. etasje er det et soverom med dobbeltseng, samt et flott bad med dusj. Det er air condition, oppvaskmaskin og vaskemaskin i huset.


Pris i juli og august (fra lørdag til lørdag):

650,- euro (7200 kr) per uke

1 500,- euro (16500 kr) for en hel måned.

Idyllisk feriehus i nærheten av Seillans.

Huset som ligger usjenert til og består av et hovedhus med 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Samt et tilbygg med 1 soverom, bad og kjøkken. Det er en stor eiendom med svømmebasseng, boulebane og uteplasser med bord og stoler på flere nivåer i hagen.


Eiendommen ligger i underkant av 5 km rett syd for landsbyen Seillans, med ca en times kjøring fra Flyplassen i Nice. Seillans er en koselig middelalder landsby i hjertet av Provence som har bygninger helt i fra år 1000. Landsbyen er også kjent for sine gallerier og mange gode restauranter i forskjellige prisklasser. I nærområdet fra eiendommen er det 2 gode vingårder "Castle of Selves" og "Val d'Iris" som begge er verdt et besøk. Europas største golfbane, "Four Seasons Golf Club", ligger kun 14 km Seillans.

Priser (med forbehold om endringer):

  • Mai, juni, juli og august koster 25 000,- kr/pr uke.
  • Januar, februar, mars, april, september, oktober, november og desember er
    prisen 20 000,- kr/pr uke.

NB: Prisene inkluderer sengetøy, håndklær og utvask.

Be om mer informasjon

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible