Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Randi og Runar - Lorgues - Provence - Frankrike

Vi formidler her utleie av hus og leiligheter i Provence. 

Gjennom vårt kontaktnett kan vi være behjelpelig med å finne egnede hus og leiligheter for utlei i Provence/Var området. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har noen spesielle ønsker.

VIDAUBAN - Stor og usjenert villa med 14 sengeplasser og eget basseng.

Vidauban er en typisk provencalsk småby med ca 10.000 innbyggere og ligger sentralt plassert i forhold til utflukter til andre landsbyer og til kysten (ca 30 min til Middelhavet - Ste. Maxime). Det er kort vei til flere golfbaner og ca 2 timers kjøring til skiterreng i vintersesongen.

Huset ligger usjenert til på en høyde med stor tomt i et hyggelig boligområde ca 15 min gange fra sentrum av Vidauban. Eiendommen har stor sydvendt terrasse med nydelig utsikt mot dalen og fjellene, eget basseng, garasje og elektrisk port inn til eiendommen.

Innvendig er det romslig plass med stor stue, spisestue, kjøkken - alle rom med utgang til terrassen. 5 soverom, hvorav 2 med eget bad og 4 av rommene har utgang til terrasser. Ekstra stue i 2. etage med mulighet for gjester (4 - 6), samt egen kvelds terrasse. 3 bad, hvor et har badekar. 2 separate toaletter, i tillegg er det dusj og toalett ved svømmebassenget.

Priser:

  • Juni, juli og august - 2.000,- euro/uke.
  • Mai og september - 1.500,- euro/uke.
  • Øvrige måneder - 1.000,- euro/uke.
  • Weekend - 250,- euro/døgn (minimum 2 døgn).

Utvask/rengjøring kommer i tillegg med 250,- euro.

Sengetøy og håndklær kan eventuelt leies. Badehåndklær må medbringes.

Be om mer informasjon

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
0