Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Randi og Runar - Lorgues - Provence - Frankrike

Vi formidler her utleie av hus og leiligheter i Provence. 

Gjennom vårt kontaktnett kan vi være behjelpelig med å finne egnede hus og leiligheter for utleie i Provence/Var området. Ta gjerne kontakt med oss hvis dere har noen spesielle ønsker.

VIDAUBAN - Stor og usjenert villa med 14 sengeplasser og eget basseng.

Vidauban er en typisk provencalsk småby med ca 10.000 innbyggere og ligger sentralt plassert i forhold til utflukter til andre landsbyer og til kysten (ca 30 min til Middelhavet - Ste. Maxime). Det er kort vei til flere golfbaner og ca 2 timers kjøring til skiterreng i vintersesongen.

Huset ligger usjenert til på en høyde med stor tomt i et hyggelig boligområde ca 15 min gange fra sentrum av Vidauban. Eiendommen har stor sydvendt terrasse med nydelig utsikt mot dalen og fjellene, eget basseng, garasje og elektrisk port inn til eiendommen.

Innvendig er det romslig plass med stor stue, spisestue, kjøkken - alle rom med utgang til terrassen. 5 soverom, hvorav 2 med eget bad og 4 av rommene har utgang til terrasser. Ekstra stue i 2. etage med mulighet for gjester (4 - 6), samt egen kvelds terrasse. 3 bad, hvor et har badekar. 2 separate toaletter, i tillegg er det dusj og toalett ved svømmebassenget.

Priser (med forbehold om endringer):

  • Juni, juli og august - 2.000,- euro/uke.
  • Mai og september - 1.500,- euro/uke.
  • Øvrige måneder - 1.000,- euro/uke.
  • Weekend - 250,- euro/døgn (minimum 2 døgn).

Utvask/rengjøring kommer i tillegg med 250,- euro.

Sengetøy og håndklær kan eventuelt leies. Badehåndklær må medbringes.

Flay​osc - Lite hus på 40 m2

Lite hus på 40 m² til 2 personer, 3 km fra Flayosc: 

Et soverom med dobbeltseng, et bad med dusj og en stue med åpent kjøkken. Totalt nyrenovert i april 2021. Minst 3 netter à 75 €/natt = 225 €. For 6 netter eller mer, reduseres prisen til 65 €/natt.

Prisen inkluderer laken. Stor parkeringsplass. Terrasse med bord, stoler og liggestoler. Nydelig utsikt. Mulighet for utleie av 2 sykler til 5 €/dag. Mange muligheter til sykling på skogsstier i nærområdet.

Huseieren bor i et separat hus litt nedenfor og kan bidra med informasjon og gode turforslag. Vi snakker norsk, engelsk, tysk, fransk.


Flayosc er en liten typisk provençalsk landsby med marked på mandager, flere gode restauranter og et par matbutikker. 40 minutters biltur nordvest tar deg til Lac de Sainte-Croix, den tredje største innsjøen i Frankrike med usjenerte badestrender og pittoreske landsbyer. Elven Verdon renner ut i innsjøen fra Europas svar på Grand Canyon, Gorges du Verdon, som strekker seg 100 km opp til Alpene.

45 minutters biltur tar deg med til Rivieraen med sine hippe strender og kjente byer, men også bortgjemte viker og fjelltopper i rød stein.

Be om mer informasjon

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible